(063) 595 85 01             (097) 221 99 69             (095) 610 75 21             info@prosto-visa.in.ua
Київ, вул. Саксаганського 77, офіс 207 (м. Палац Спорту)
(063) 595 85 01 (097) 221 99 69 (095) 610 75 21info@prosto-visa.in.ua
Київ, вул. Саксаганського 77, офіс 207 (м. Палац Спорту)
Пн–Пт: 10:00 - 19:00
Сб.:        10:00 - 15:00
Нд.:         Вихідний
Пн–Пт: 10:00 - 19:00
Сб.:10:00 - 15:00
Нд.:Вихідний
  • Рус
  • Укр
  • Eng

Весільна віза в Англію

весільна віза в Англію, весільна віза, віза до Великобританії
 ?? Туристична віза  ?? Студентська віза 6 місяців  ?? Віза нареченої  ?? Транзитна віза
 ?? Гостьова віза  ?? Студентська віза 11 місяців  ?? Віза дружини  ?? Апелляція після відмови
 ?? Студентська віза TIER 4  ?? Студентська TIER 4  ?? Віза EEA family permit  ?? Вартість оформлення

Список документів для весільної візи в Англію

Для весільної візи до Великобританії від української сторони потрібно надати наступні документи:

Для британської весільної візи від приймаючої сторони в Великобританії потрібно надати наступні документи:

 


Вартість офомрленія весільної візи до Великобританії

Ціна весільної візи в Англію

Весільна віза в Англію за вартістю така ж, як і стандартна шестимісячна віза до Великобританії. Консульський збір складає 115 євро.


Термін розгляду заявки на весільну візу в Англію

Весільна віза в Англію розглядається 3 тижні (10-15 робочих днів).
Також можна замовити прискорену процедуру розгляду документів. У такому випадку документи на візу будуть розглянуті протягом 5-7 робочих днів.
Вартість такої послуги 254 євро, оплачується додатково до консульського збору за візу на сайті Візового центру Посольства Великобританії.


Які права дає весільна віза в Англію?

Весільна віза в Англію дає Вам право легально укласти шлюб на території Великобританії.
Відкривається віза стандартно на 6 місяців з можливістю здійснювати багаторазові в’їзди / виїзди до закінчення термінів дії візи.

Але, так само як і туристична або гостьова віза до Великобританії, весільна віза в Англію не дозволяє перебувати в Великобританії без виїзду всі 6 місяців. Це означає, що Ви зможете укласти шлюб в Англії, але жити з чоловіком у Великобританії не зможете.

Для того, щоб іммігрувати до Великобританії для возз’єднання з сім’єю, Вам потрібно повернутися в Україну і подати документи на візу дружини в Англію | Великобританію.


Ділимося своїм досвідом і фішками по візі дружини

До нас звертаються за допомогою у відкритті віз після відмови, а іноді після трьох відмов по весільній візі до Англії. «Але чому?» – запитаєте Ви. Ми спробуємо Вам пояснити весь механізм прийняття рішення по весільній візі, що допоможе Вам зрозуміти і визначитися на який тип візи варто подавати документи у Вашому випадку.

Часто заявники на візу помиляються, думаючи що раз візит до Англії в якості нареченої, майбутньої дружини англійця, то документів від спонсора (нареченого) буде більш ніж достатньо. Але при подачі на весільну візу в Англію лише цього не достатньо. І навіть така світле подія в Вашому житті як Весілля не завадить візовому офіцерові зіпсувати Вам плани і поставити відмову у видачі візи.

Давайте розберемося по порядку:

Весільна віза в Англію за своїми параметрами і вимогам фактично ідентична з гостьовою візою в Англію. Для весільної візи потрібно підтверджувати Ваш зв’язок з Україною, показувати наявність стабільного доходу, рахунок в банку з залишком і рухом, власність і так далі як доказ того що Ви в Україну повернетеся. Також потрібно надати повний пакет документів від нареченого (його документи про доходи, виписки з банку, підтвердження місця проживання). І звичайно ж підтвердження того, що Ви реально плануєте укласти шлюб в Англії, а не просто з’їздити в гості.

Для підтвердження того, що Ви будете укладати шлюб у Великобританії потрібно notice of merriage – підтвердження поданої заяви в merriage office із зазначенням дати одруження.
Що б отримати Notice of merriage раніше була необхідна присутність тільки одного з партнерів. Зараз же для отримання даного підтвердження потрібна присутність двох партнерів.
Виходить замкнуте коло. Що б подати заяву на укладення шлюбу і призначити дату весілля, українській стороні потрібно бути в Англії, що б бути в Англії і подати документи на укладання шлюбу потрібна весільна віза. Що ж робити? Варіантів два. Або ж надавати альтернативні документи і докази, такі як підтвердження заброньованого і сплаченого ресторану для святкування весілля, запрошені гості, куплені обручки, сукня і так далі. І сподіватися на те, що візовому офіцерові буде досить таких неофіційних доказів. В іншому випадку Ви отримаєте відмову. Другий варіант – відмовитися від ідеї укладати шлюб у Великобританії і просто укласти його в будь-якій країні, можна і в Україні. А потім відразу подавати документи вже на візу дружини в Англію і спокійно іммігрувати до чоловіка.

Для англійської візи дружини  байдуже в якій країні Ви уклали шлюб і яке свідоцтво про шлюб на вигляд.

Для получения консультации звоните по номерам 063 59 58 501; 097 221 99 69
Или отправляйте запрос на электронный адрес info@prosto-visa.in.ua
Эта статья была полезной?
Помоги найти ее другим.


Поставь нам 5 звезд:
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...

Отправить ответ

avatar
  Subscribe  
Notify of