(063) 595 85 01             (097) 221 99 69             (095) 610 75 21             info@prosto-visa.in.ua
Київ, вул. Лінійна 17, офіс 301 (м. Олімпійська)
(063) 595 85 01 (097) 221 99 69 (095) 610 75 21info@prosto-visa.in.ua
Київ, вул. Лінійна 17, офіс 301 (м. Олімпійська)
Пн–Пт: 09:00 - 18:00
Сб.:        10:00 - 15:00
Нд.:         Вихідний
Пн–Пт: 9:00 - 18:00
Сб.:10:00 - 15:00
Нд.:Вихідний
  • Рус
  • Укр
  • Eng

Туристична віза в Англію

Туристична віза в Англію для українців
  Гостьова віза  Студентська віза 6 місяців  Віза нареченої  Транзитна віза
  Бізнес віза  Студентська віза 11 місяців  Віза дружини  Апелляція після відмови
  Студенческая виза TIER 4  Весільна віза в Англію  Віза EEA family permit  Вартість оформлення

 Список документів для туристичної візи в Англію / Великобританію

  1. Закордонний паспорт.
  2. Візова анкета.
  3. Документи, що підтверджують дохід в Україні (довідка з місця роботи, податкова декларація, договори на надання послуг і так далі).
  4. Документи, що підтверджують наявність особистих коштів для здійснення поїздки або документи від спонсора (банківські довідки та виписки, інші підтвердження наявності грошових коштів для поїздки).
  5. Документи на власність (нерухомість, машини, земельні ділянки і так далі).
  6. Документи про сімейний стан (свідоцтво про шлюб, про розлучення, про народження дітей).
  7. Бронювання готелю (ми бронюємо готель під візу).
  8. Для студентів (школярів) – довідка з місця навчання.
  9. Для неповнолітніх дітей, які подорожують без батьків або з одним з батьків – нотаріально завірений дозвіл на виїзд.

Зверніть увагу, фотографія для анкети на британську візу вже не потрібна. Вас сфотографують на подачі документів у Візовому центрі Англії у Києві.

Вищеперелічений список документів не є остаточним і може варіюватися в залежності від вашої індивідуальної ситуації. Саме тому ми Вам радимо звернутися до нашого візового спеціаліста за допомогою і детальною консультацією по документам, які потрібно надати в Вашому випадку для гарантованого отримання візи в Англію.

Телефонуйте за номером вказаному на сайті prosto-visa.in.ua 063 59 58 501  ·  097 221 99 69  ·  095 610 75 21


 Вартість оформлення та консульського збору по Туристичній візі в Англію

Вартість консульського збору:

Віза в Англію на 6 місяців 112 EUR

Віза в Англію на 2 роки 417 EUR

Віза в Англію на 5 років 747 EUR

Віза в Англію на 10 років 936 EUR

Вартість послуг візового агентства Віза ін ЮА:

Пакет послуг “Стандарт”  100 євро

Пакет послуг “Під ключ” 125 євро

Пакет послуг “Віза Гарант” 300 євро

Пакет послуг “Віза после відмови” 300 євро 

Детальну інформацію по кожному пакету послуг Ви можете знайти на сторінці «Послуги та ціни»


 Терміни розгляду документів по Туристичній візі в Англію від початку до кінця

Стандартні терміни розгляду документів по туристичній британській візі складають 3 календарних тижні (15 робочих днів) з моменту подачі документів до Візового центру у м. Київ.

Якщо Ви хочете отримати візу терміново – у Вас є можливість замовити пріорітетну послугу розгляду документів «PRIORITY VISA PROCESSING» і в такому випадку Ваші документи будуть розглядатися від 5 до 7 робочих днів. Дана додаткова послуга Англійського візового центру платна, вартість складає 220 фунтів (оплачується додатково до консульського збору).

На практиці документи на британську візу розглядають швидше ніж за 15 робочих днів. Зазвичай процес займає близько 8-10 робочих днів. А для підготовки Ваших документів для візи нам досить в середньому 1-3 робочих дня. Запис на подачу реєструється онлайн, черга приблизно через кожні 4-7 робочих дні з моменту оплати консульського збору онлайн.

* Віза в Англію для українців форум говорить про те, що іноді Консульський відділ затримує розгляд візи в Англію до 3-х місяців. Але це буває вкрай рідко і тільки в тому випадку, коли спірна ситуація по документам.


 Термін дії туристичної візи в Англію / Великобританію

Туристична віза в Англію відкривається стандартно на 6 місяців з можливістю багаторазового в’їзду. Також є можливість отримати туристичну візу в Англію до 2 років, до 5 років і навіть до 10 років.

Якщо раніше у вас не було віз до Великої Британії, ми радимо почати з піврічної візи в Англію.

Тим, у кого вже була туристична віза в Англію, і Ви відвідували Великобританію за цією ж візою мінімум 2 рази, то можна подавати документи на отримання туристичної візи у Великобританію на 2 роки і більше.

* Відгуки наших клієнтів Ви знайдете на нашій головній сторінці сайту prosto-visa.in.ua або на нашій сторінці в фейсбук Візи та імміграція до Великобританії, США

Для получения консультации звоните по номерам 063 59 58 501; 097 221 99 69
Или отправляйте запрос на электронный адрес info@prosto-visa.in.ua
Эта статья была полезной?
Помоги найти ее другим.


Поставь нам 5 звезд:
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...

Отправить ответ

avatar
  Subscribe  
Notify of