063 595 85 01             097 221 99 69             044 223 25 50             info@prosto-visa.in.ua
Київ, вул. Саксаганського 77, офіс 207 (м. Палац Спорту)
Пн–Пт: 10:00 - 19:00
Сб.:        10:00 - 15:00
Нд.:         Вихідний

Туристична віза В1 / В2 в США

Туристична віза В1 / В2 в США відкривається в разі, якщо у Вас запланована туристична поїздка або мета вашого візиту і медичних цілях.  При позитивному рішенні по візі, вона буде відкрита  на 10 років з мульти в’їздом.

Більше інформації про всі типи віз в США Ви можете знайти на сторінці як отримати американську візу.


Туристична віза В1 / В2 в США, які вимоги?

Як і в будь-якому іншому візовому центрі або Посольстві, візовий офіцер Посольства США хоче бачити максимум доказів Вашого зв’язку з Україною, якщо Ви подаєте документи на туристичну візу в Америку. Так,  віза стандартно дається на 10 років, у багатьох заявників на візу є велика спокуса залишитися жити в Сполучених Штатах Америки.

Саме тому позитивне рішення по візі залежить від таких факторів: наявність стабільної роботи, рахунок в банку, сімейні та соціальні зв’язки з Україною, власність, хороша візова історія і так далі.


Які документи потрібно надати, якщо потрібна туристична віза В1 / В2 в США?

На офіційному сайті Посольства США відомий повний список документів, який потрібно надати. Все це з тієї причини, що співбесіду в Посольстві США з Візовим офіцером проходить дуже швидко, воно може тривати 5 -7 хвилин. За цей короткий проміжок часу він Вам задає питання, відповіді на які йому допоможуть прийняти рішення по візі,  перевіряє Вашу візову онлайн-анкету. Тому в ході співбесіди Візовий офіцер не має достатньо часу, щоб перевірити всі Ваші документи.

Але бувають випадки, коли ситуація неоднозначна і Візовий офіцер сумнівається при прийнятті рішення, він може запитати додаткову інформацію: довідку з роботи, виписку з банку, бронювання готелю, маршрут поїздки або запрошення. Саме тому ми готуємо нашим клієнтам повний пакет документів на подачу в будь-якому випадку.


Який консульський збір за туристичною візою до США?

Консульський збір по туристичній американській візі становить 160 доларів. У разі відмови у видачі візи вартість консульського збору не повертається.


Скільки за часом оформляється туристична віза В1 / В2 в США?

Черга на співбесіду може бути від двох до п’яти робочих днів. Рішення по візі Ви дізнаєтеся відразу на співбесіді. Якщо рішення позитивне, то протягом 3х робочих днів віза буде вклеєна у ваш паспорт.

Для получения консультации звоните по номерам 063 59 58 501; 097 221 99 69
Или отправляйте запрос на электронный адрес info@prosto-visa.in.ua
Эта статья была полезной?
Помоги найти ее другим.


Поставь нам 5 звезд:
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...